Ziare.com

PSD: Prezenta la vot in colegiul 6 din Neamt este crescuta prin turism electoral

Duminica, 21 August 2011, ora 21:45

   

PSD considera ca prezenta la vot in colegiul 6 din judetul Neamt, care este colegiu rural, fata cea din colegiul 2 din Baia Mare este crescuta prin turismul electoral.

Social-democratii puncteaza ca, la ora 10:00, prezenta la vot in colegiul 6 din judetul Neamt era de 10,87%, in timp ce, in colegiul 2 din judetul Maramures, aceasta nu depasea 3,37%. "In mod evident, intre cele doua colegii exista o diferenta extrem de mare, in ceea ce priveste prezenta la vot", remarca social-democratii.

"PSD atrage atentia asupra faptului ca prezenta la vot in colegiul 6 din Neamt este crescuta prin intermediul alegatorilor carati cu autobuzele la sectiile de votare, de catre organizatia PDL, condusa de Gheorghe Stefan, cu aportul direct al deputatului Culita Tarata. Actuala putere nu are nicio rezerva in a apela la mijloace ilegale pentru a-si creste sansele in alegeri. La aceasta ora, lideri locali ai puterii isi achita datoriile fata de Boc si Basescu, platind turismul electoral cu banii obtinuti din afacerile oneroase cu energie, cum este cazul lui Gheorghe Stefan, sau din facilitarea afacerilor in domeniul agricol prin participarea la guvernare, cum este cazul deputatului Culita Tarata. PSD cere institutiilor abilitate sa actioneze imediat pentru stoparea fraudarii alegerilor de catre actuala putere", scriu social-democratii.

In cursa pentru Colegiul uninominal 6 din Neamt se bat Liviu Harbuz, sustinut de USL, si Adrian Radulescu, sustinut de PDL. In Maramures, in colegiul 2, principalii contracandidati sunt Florin Tataru, sustinut de USL si Mariana Pop, sprijinita de PDL.

Sursa: rNews

Articol citit de 649 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente
 

 
 


Platforma pentru solutionarea online a litigiilor