Teo si Minca se acuza reciproc de mita electorala, pe final de campanie

Vineri, 23 Aprilie 2010, ora 17:13
2743 citiri
Teo si Minca se acuza reciproc de mita electorala, pe final de campanie

Cele doua doamne care candideaza la alegerile de duminica din Colegiul 19 al Capitalei, Teo Trandafir(PD-L) si Liliana Minca (PC), se acuza reciproc de mita electorala fie cu produse expirate, gen conserve de ananas, fie cu produse mai putin intalnite in campaniile electorale, cum ar fi arpacasul sau prosoapele flausate.

Cea care a lansat prima atacul a fost echipa de campanie a lui Teo Trandafir, care a anuntat printr-un comunicat de presa ca a intrat in posesia unei inregistrari video care dovedeste ca Liliana Minca si PC ofera drept mita electorala conserve de ananas si sticle de vin "fara surse clare de provenienta", care ar putea fi o sursa de imbolnavire.

"Echipa de campanie a PD-L Sector 4 a intrat in posesia unei inregistrari video in care sunt prezentate dovezi ale mitei electorale oferite de Liliana Minca si PC. Filmul, inregistrat cel mai probabil cu un telefon mobil, a fost adus la sediul de campanie al PDL Sector 4 de catre un cetatean", se arata intr-un comunicat de presa citat de Amos News.

Democrat-liberalii sustin ca, in inregistrare, se observa cum mai multe persoane au primit pungi inscriptionate cu numele candidatei PSD-PC, Liliana Minca si care contin "fluturasi electorali, o conserva cu ananas cu greutatea de trei kilograme (care expira peste o luna de zile) si o sticla de plastic de doi litri, neetichetata, care contine vin".

"Avertizam populatia ca aceste produse, cu termen de valabilitate redus si fara surse clare de provenienta, pot reprezenta o sursa de imbolnavire", se precizeaza in comunicat.

Democrat-liberalii considera ca actiunea Lilianei Minca "se inscrie in tipul de campanie murdara purtata constant, in care a distribuit fluturasi "otraviti" care contineau calomnii la adresa contracandidatei sale, o campanie care a culminat cu vandalizarea sediului de campanie".

Liliana Minca: Lista pomenilor electorale PD-L - pui, faina, arpacas, vin, prosoape flausate si excursii la Cheia

Replica echipei de campanie a Lilianei Minca nu s-a lasat prea mult asteptata.

"In loc de proiecte si solutii pentru alegatorii din Colegiul 19, staff-ul de campanie al candidatei PDL, Teodora Trandafir, intoxica presa cu informatii mincinoase.

PD-L acuza echipa de campanie a candidatei Aliantei PSD+PC de mita electorala, in timp ce, de fapt, PD-L este partidul care ii umileste pe alegatorii din Colegiul 19 cu pomeni electorale. Exista declaratii de la cetateni care afirma ca au primit de la PD-L Sector 4 pui, faina, arpacas, vin, prosoape flausate si alte bunuri", se arata intr-un comunicat remis de Minca Ziare.com.

Aceasta mai sustine ca "presa a fost cea care a semnalat ca staff-ul de campanie al candidatei PD-L a organizat pentru batranii din Colegiul 19, in fiecare zi de weekend, excursii la Cheia, iar la baza acestor materiale de presa au stat tot declaratii ale oamenilor care au participat la aceste actiuni de mita electorala".

"Candidata Aliantei PSD+PC in Colegiul 19, Liliana Minca, anunta ca staff-ul sau de campanie nu recurge la astfel de metode umilitoare pentru a-i convinge pe cetateni sa ii acorde un vot", se mai arata in comunicatul citat.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#alegeri Colegiul 19, #Teo Trandafir, #Liliana Minca, #Teo Minca mita electorala , #stiri alegeri