Ziare.com

Turism electoral in Neamt, reclamat pe PNL (Foto)

Duminica, 21 August 2011, ora 19:42

   

Turism electoral in Neamt, reclamat pe PNL (Foto)
Opt autocare asigura "turism" gratuit votantilor din cele 19 comune arondate Colegiului 6, Neamt, unde au loc, duminica, alegeri partiale pentru Camera Deputatilor, sustine PNL.

Inainte de a fi dusi la sectiile de votare, nemtenii sunt condusi sa viziteze municipiul Piatra Neamt, sunt plimbati cu telegondola, si, la intoarcere, pe drumul spre cele 82 de sectii de votare, nemtenii sunt instruiti, probabil, ce candidat trebuie sa voteze, se mentioneaza intr-un comunicat de presa remis Ziare.com de PNL.

PNL a luat urma tuturor acestor autobuze implicate in operatiune, afland si ca soferii celor opt autocare sunt cazati la Sala Sporturilor, din strada Stefan cel Mare, Piatra Neamt.

In comunicat se mai atrage atentia asupra faptului ca "asistam la o practica ce aminteste de vremuri demult apuse a celor care instrumenteaza aceasta intreaga actiune. Casele celor care au fost deja in "excursia" electorala sunt insemnate, pur si simplu, cu creta pe poarta, pentru a fi bifata lista tuturor votantilor care trebuie manipulati".

In plus, potrivit aceluiasi document, postul local 1TV din Piatra Neamt a difuzat, astazi, la ora 12.:30, clipul electoral al candidatului PDL, Adrian Radulescu, desi acest lucru este interzis prin lege.

"Partidul Democrat Liberal incalca grav prevederile Legii electorale, folosind insemnele nationale si ale institutiilor statului in promovarea propriului candidat, fapt semnalat de PNL inca de vineri, 19 august a.c. Televiziunea locala Tv 1 Neamt a difuzat, in data de 18 august a.c., un clip electoral al democrat-liberalului Adrian Radulescu, secretar de stat in Ministerul Agriculturii, in care apar, in repetate randuri, pe durata a cinci minute si 10 secunde, stema Romaniei si sigla Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR)", se mai mentioneaza in comunicat.

Foto: Departament Comunicare PNL

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1446 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
8 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

bai papagali de rasa,turisn electoral inseamna sa-i plimbi...

pe votantii de profesie de la o sectie la alta ca sa voteze de mai multe ori,in cazul de fata nu prea tine pt ca nu poti motiva ca ai venit din cartierul A sa votezi in cartierul B

 

PD-L

Asa face PD-L-ul politica, turism electoral, suveica si alte metode de fraudare a alegerilor.

Lasa Manu,

USL castiga sondajele.

Insinuari PNL-iste,umflate de Ziare.com.

Se spune in articol,,probabil instruiti cu cine sa voteze,, !
Doar presupuneri. Vad ca nu scapam de ,,Scenarita,,. Facem, negru din alb.

 

Dar cazurile cercetate de politie

tot "scenarii" sint?!?!?!
Dar filmuletele si autocarele din ziuz alegerilor tot "scenarii" sint?!?!?
Prea putin ma intereseaza cine cistiga,dar doresc ca alegerile sa fie LIBERE atit acum cit si anul viitor sisa cistige intr-adevar cei mai buni.

Vorbiti fara dcontrol.

Nu poti vota de doua ori fiindca esti urmarit dupa codulnumaeric personal si risti inchisoare. Risca cineva asa ceva ? Autobuzele sunt doar sa inlesneasca deplasarea bietilor oameni la centrele de votare caci altfel nu s-ar prezenta la vot.

 

Fugi tare!!!!

Dar baba care a venit cu buletinul de vot gata stampilat de acasa,si pe urma a zis ca asa la primit intr+o punga de culoare verde plina cu alimente!!!!

Marea Adunare Nationala!

Asta e o mostra de politica democratica de dreapta!
Sau nu pe partea drepta circul autobuzele?!
La asta se refera PDL!
E...sper ca-i clar cine vrea intoarcerea comunismului in Romania, excluderea din U.E. si alte de astea!
Poate de asta nu cheltuie banii din fondurile Structurale!
Ca sa nu trebuiasca sa ai dam innapoi!Comunistii tzin cu dintzii de scaune si de privilegii!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor