Alexandra Stan a iesit din spital: Sunt slabita, dar vesela (Video)

Vineri, 21 Iunie 2013, ora 20:34
2939 citiri
Alexandra Stan a iesit din spital: Sunt slabita, dar vesela (Video)
Foto: Romania TV

Cantareata Alexandra Stan, batatuta zilele trecute de managerul ei, Marcel Prodan, a fost externata, vineri dupa-amiaza, din spitalul din Medgidia, unde fusese internata la inceputul acestei saptamani.

La iesirea din spital, cantareata a spus ca este bine, "este slabita, dar vesela", precizand ca va merge sa stea cu parintii ei, iar primul lucru pe care vrea sa-l faca in momentul in care va ajunge acasa este sa isi stranga in brate bunica si sa stea cu nepoata ei.

"Asteptam rezultatul tomografiei de ieri (joi - n.r.) si urmeaza sa mai fac investigatii medicale, dar in Constanta. Acum ma duc acasa, la ai mei. O sa stau cateva zile, ma relaxez, dupa care trebuie sa ma apuc de treaba, sa intru in studio, ca a venit vara", a spus ea, precizand ca nu stie daca va mai canta piesele care au consacrat-o.

"Trebuie sa asteptam sa se solutioneze problema pe cale legala, dar sunt pregatira sa o iau de la zero", a mai spus ea.

Alexandra Stan le-a multumit fanilor pentru sprijinul moral, dar si cadrelor medicale din spital, care au ajutat-o sa treaca mai usor peste aceasta problema.

"M-au ajutat super mult, personalul spitalului, doamnele de aici, sunt niste dulci. Cred ca este unul din putinele spitale din Romania unde se pune pret pe omenie si nu conteaza daca bagi ceva in buzunar. Sunt ca o familie, toti foarte sufletisti", a spus Stan.

Asteptata de fani cu flori

La iesirea din spital, Alexandra Stan a fost asteptata de mai multi fani care i-au adus flori si carora le-a dat autografe.

Alexandra Stan a fost internata, luni, in spitalul din Medgidia, unde, pe langa investigatiile clinice, a mers si la sedinte de consiliere psihologica.

Managerul Spitalului Municipal Medgidia, Stere Busu, declara ca starea de sanatate a cantaretei este buna.

Artista a ajuns la spital cu echimoze, sambata, dupa ce ar fi fost batuta de Prodan. Cei doi au fost gasiti pe marginea unui drum national din Constanta de catre un echipaj al Serviciului Politiei Rutiere, care a transportat-o pe cantareata la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, unde a fost tratata in Unitatea de Primiri Urgente, dupa care a fost lasata sa plece acasa.

Avocatul Alexandrei Stan a depus, marti, o plangere penala la Parchetul Judecatoriei Constanta impotriva managerului ei artistic, Marcel Prodan, pentru santaj. In plangerea respectiva, Alexandra Stan il acuza pe Marcel Prodan ca in zilele de 14 si 15 iunie a amenintat-o si a lovit-o pentru a o determina sa renunte la pretentiile materiale solicitate ca urmare a prestatiilor sale artistice si incasate de societatea al carei administrator este barbatul.

Joi, managerul Alexandrei Stan, Marcel Prodan, a fost citat sa se prezinte la sediul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta pentru audieri, dupa ce artista a depus o plangere penala impotriva lui, in care l-a acuzat de santaj, insa acesta nu s-a prezentat.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Alexandra Stan externata, #Alexandra Stan iesit spital, #Alexandra Stan tratament, #Alexandra Stan acasa parinti, #Alexandra Stan stare sanatate, #Alexandra Stan revenire muzica , #batuta