Rezultatele 721 - 750 din 1000 (0.230 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Anul 2007 - anul culturii si al sportului

Joi, 28 Decembrie 2006, ora 20:38

Ministrul educatiei, Mihail Hardau, a afirmat ca anul 2007 va fi anul culturii si al sportului. Astfel, in afara conditiilor primordiale pentru desfasurarea unor astfel de activitati, in unitatile de invatamant vor fi asigurate conditiile igienico-sanitare.
"Palatele si Cluburile Copiilor arata jalnic, toate locatiile vor fi restructurate din temelii. De asemenea, vor fi dotate cu aparatura corespunzatoare", a declarat Cristiana Burlacu, care a subliniat ca, deja, pentru Palatul Copiilor si Cluburile Copiilor din Teleorman a fost alocata suma de 1 miliard de lei vechi, din care s-au facut reparatii si au fost achizitionate instrumente muzicale.
De asemenea, Cristiana Burlacu a precizat ca anul viitor vor fi alocati foarte multi bani pentru amenajarea curtilor unitatilor de invatamant, a terenurilor de sport si a salilor de sport.
Gazeta de Teleorman

Personalitati / Mihail Hardau185 vizite[ Ziare.com ]

Consiliul Judetean Teleorman a aprobat alocarea a 23 miliarde lei vechi pentru reabilitarea podului de la Rosiorii de Vede

Joi, 28 Decembrie 2006, ora 20:32


CJ Teleorman s-a intrunit miercuri, 27 decembrie 2006, in sedinta extraordinara pentru validarea dispozitiei presedintelui Dragnea privind majorarea bugetului propriu al judetului Teleorman pe anul 2006 cu suma de 25,4 miliarde lei vechi, suma alocata din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Executivului. Consilierii judeteni au aprobat in unanimitate proiectul de hotarare supus la vot.Astfel, pentru obiectivul investitii "Consolidare si reabilitare pod pe DJ 612 A km 13+054, peste raul Vedea la Rosiorii de Vede" - 23,4 miliarde lei, restul de 2 miliarde fiind alocat pentru finantarea lucrarilor de intretinere si refacere a drumurilor judetene.


Gazeta de Teleorman

Business / investitii195 vizite[ Ziare.com ]

Premiera absoluta in Romania - Ultima rectificare bugetara, la un pas de Anul Nou

Joi, 28 Decembrie 2006, ora 20:27


Excedentul bugetar din acest an, datorat mai mult nerealizarii investitiilor decat cresterii nivelului incasarilor la buget, i-a determinat pe guvernanti sa dea cu banii in ministere pe ultima suta de metri a acestui an. Printre ministerele "favorizate" a fost si cel al Educatiei care a primit, in cateva transe, fonduri pentru investitii cate n-a primit in ultimul "cincinal".


Asa se face ca, intre Craciun si Anul Nou, Teleormanul a mai primit 10 miliarde de lei vechi pentru realizarea investitiilor aflate in derulare. Si, uite asa, neputinta ministerului Transporturilor de a realiza drumuri si autostrazi face ca invatamantul romanesc sa se trezeasca, exact de sarbatori, cu o pleasca financiara la care nimeni nu visa.


Gazeta de Teleorman

Business / investitii150 vizite[ Ziare.com ]

MEdC a repartizat inca 20 microbuze scolare pentru Teleorman

Joi, 28 Decembrie 2006, ora 20:19


Transportul elevilor pana la scolile in care isi desfasoara activitatea, in mediul rural, daca nu in totalitate, in mare parte a fost rezolvat.
Ministerul Educatiei si Cercetarii a repartizat judetului Teleorman inca 20 de microbuze scolare, patru dintre ele ajungand deja la destinatie.Potrivit inspectorului scolar general, prof. Cristiana Burlacu, cele 20 microbuze vor ajunge acolo unde situatiile sunt extrem de grele, urmand ca in 2007, cand vor mai fi repartizate si alte microbuze, sa fie rezolvate si situatiile mai putin dificile.Gazeta de Teleorman

Actualitate / elevi143 vizite[ Ziare.com ]

Craciun insingerat si tragic

Joi, 28 Decembrie 2006, ora 00:10

* Trei morti si un grav ranit pe D.E. 70, intr-un accident de circulatie
"Nu stiu cum arata iadul, dar ceea ce am vazut in noaptea de 23/24 decembrie depaseste orice inchipuire" - era de parere dl lt. col. Ionel Drobota, cdtul Detasamentului de Pompieri al Municipiului Rosiorii de Vede, care impreuna cu echipajul SMURD au fost implicati intr-o actiune de descarcerare a victimelor dintr-un autoturism care se izbise de un copac. Cine a trecut prin zona, la acea ora tirzie din noapte, a fost ingrozit de urmarile acestui accident teribil, in care au fost retezate mai multe vieti tinere...citeste tot articolul

Actualitate / accident277 vizite[ Ziare.com ]

Trenuri anulate, de sarbatori

Joi, 28 Decembrie 2006, ora 00:06

In conditiile in care de sarbatori sint foarte putini calatori si din ratiuni economice C.F.R. Calatori a anulat o serie de trenuri personale pe raza judetului nostru. Persoanele care folosesc asemenea mijloace de transport este bine sa stie:
In zilele de 25 decembrie 2006 si 01 ianuarie 2007, nu circula urmatoarele garnituri: TR 9301, cu plecare la orele 10.30 din Rosiorii de Vede si sosire in statia CFR Alexandria la 11.30; TR. 9306, cu plecare la orele 14.45, din Alexandria si sosire la 15.43 in Rosiorii de Vede. Legaturile pe ruta Bucuresti circula in mod normal...citeste tot articolul

Actualitate / Rosiorii de Vede221 vizite[ Ziare.com ]

Gura baloasa a PRM-ului de Teleorman

Miercuri, 27 Decembrie 2006, ora 23:58

Agramata, scofilcita si precara publicatie "Adevarul de Teleorman" imi face deosebita onoare, prin semnatura jalnicului peremist Dumitru Toader, de a-mi plimba imaginea prin abjectele sale pagini, scandalizata de un text de-al subsemnatului, pe care ne-am ingaduit sa-l alaturam unei personalitati politice legendare: Gh. Pana, viceprimar al Alexandriei si presedinte PRM Teleorman.
N-as fi raspuns atacului, pentru ca, vorba aceea, cind ai de-a face cu caricatura in forma ei nativa, cu imoralitatea in stare pura si cu alte asemenea specii umane, iti vezi de treaba, lasi capacul si tragi apa!...citeste tot articolul

Personalitati / PRM252 vizite[ Ziare.com ]

Aderarea - intre suspiciune si optimism

Miercuri, 27 Decembrie 2006, ora 23:53

Ne mai despart citeva zile pina la intrarea in Uniunea Europeana - la 1 ianuarie 2007. Locuitorilor judetului nostru, aflati in febra sarbatorilor religioase si in pregatirea mesei festive de revelion, nu le arde de U.E., pentru majoritatea fiind o chestiune nebuloasa ori nerealista, imaginindu-si ca peste tot va curge lapte si miere, iar la robinet ... bere.
* Valentin Ferastrau, 66 ani, Alexnadria: S-a vorbit atit de mult despre integrarea europeana incit am convingerea ca, noi, romanii, mergem cu sacul la pomul laudat. Am impresia ca, personal, nu voi apuca sa vad o imbunatatire...citeste tot articolul

Business / stiri Business224 vizite[ Ziare.com ]

La Olteni, primarul Emil Marcusanu e din nou alaturi de concetatenii sai

Miercuri, 27 Decembrie 2006, ora 23:50

La Olteni, primarul Emil Marcusanu se dovedeste nu numai un bun gospodar, ci si un om cu suflet mare. Sfanta Sarbatoare a Nasterii Domnului i-a oferit prilejul sa ofere celor 550 de copii, scolari si prescolari, din comuna, pachete in valoare de 180.000 lei, fiecare, ceea ce inseamna 150 milioane de lei vechi. Gestul sau se adauga altora de acelasi gen, care au avut drept subiect alte activitati si alte grupuri sociale din comuna.
In prag de An Nou, Emil Marcusanu le adreseaza locuitorilor comunei Olteni cele mai sincere urari de sanatate si prosperitate, de viata lunga, plina de impliniri, alaturi de cei dragi, si traditionalul "La Multi Ani!"
Gazeta de Teleorman

Actualitate / primarie804 vizite[ Ziare.com ]

Glasul colindelor la PRM

Miercuri, 27 Decembrie 2006, ora 23:44

Joi, la sediul filialei judetene Teleorman a PRM, Mos Craciun a venit "c-un iepuras inhamat la sanioara", spre bucuria celor aproape 100 de copii care il asteptau cu infrigurare.
A fost prezentat un program artistic sustinut de Asociatia Culturala "Liviu Vasilica", micii artisti, imbracati in splendide costume de patrimoniu, emotionandu-i cu prestatia lor pe cei prezenti. Nu s-au lasat mai prejos nici unii dintre copiii prezenti la sarbatoare care s-au intrecut sa-i arate lui Mos Craciun cat de talentati sunt la recitare. Apoi Mosul si-a facut datoria si a golit sacul.
Gazeta de Teleorman

Personalitati / PRM836 vizite[ Ziare.com ]

Consumul excesiv de alcool, principala cauza pentru care teleormanenii au solicitat Ambulanta

Miercuri, 27 Decembrie 2006, ora 23:35


Telefoanele au sunat mai mult decat de obicei la Ambulanta din Alexandria in zilele de 25 si 26 decembrie 2006. Daca in zilele obisnuite se inregistreaza maxim 120 de solicitari, in ziua de Craciun au fost inregistrate 160 de solicitari, iar in a doua zi de Craciun numarul lor a crescut pana la 170.Consumul excesiv de alcool a fost principala cauza a afectiunilor pentru care teleormanenii au apelat la serviciul de Ambulanta. Hipertensiunea arteriala, cefaleea si intoxicatia cu alcool au fost pe primul loc.


Datorita consumului excesiv de alcool, teleormanenii s-au luat la harta si au recurs la agresiuni, 20 dintre ei ajungand astfel pe paturile spitalului.
Si cei care au mancat excesiv de mult au avut probleme de sanatate, foarte multi solicitand ambulanta pentru dureri abdominale si indigestii.


Pentru angajatii de la Serviciul de Ambulanta zilele grele nu s-au terminat, urmeaza Revelionul si cel mai probabil vor avea mult de lucru, nesabuinta oamenilor fiind demonstrata.
Gazeta de Teleorman

Actualitate / spital153 vizite[ Ziare.com ]

Mos Craciun, cu sacul plin, a poposit la Gradinita "Ion Creanga" din Alexandria

Vineri, 22 Decembrie 2006, ora 11:55

Mos Craciun, incarcat cu daruri, a sosit ceva mai devreme si la copiii de la Gradinita "Ion Creanga" din municipiul Alexandria. Pentru acest eveniment, copiii din grupa mica B s-au pregatit cu mult timp inainte invatand poezii, cantece si colinde.
Punctul culminant a fost atins in momentul in care Mos Craciun a deschis sacul cu daruri, bucuria copiilor atingand cote maxime. Rand pe rand, acestia si-au primit cadourile, Nici micutii de la Cresa "Ion Creanga" nu s-au lasat mai prejos decat colegii lor. Desi unii dintre ei abia au implinit 2 ani si abia pot vorbi, au cantat si au recitat o multime de poezii dedicate lui Mos Craciun.
Gazeta de Teleorman

Actualitate / copii208 vizite[ Ziare.com ]

Timp de doua zile in Teleorman, Mos Craciun a fost liberal

Vineri, 22 Decembrie 2006, ora 11:51

Ieri, deputatul teleormanean Marin Almajanu impreuna cu staff-ul PNL din judet, au batut in lung si in lat comunele mai napastuite de soarta si chiar cateva municipii. In mod special au fost vizati copiii si batranii la care bucuria, in cele mai multe cazuri, ajunge extrem de rar.
La caminul de batrani din Rosiorii de Vede, varstnicii au avut parte de cateva surprize placute din partea penelistilor teleormaneni, care au reusit, macar pentru scurt timp, sa le aduca zambetul pe buze.
Aseara si in cursul zilei de astazi, pensionarii din Alexandria au fost cei vizitati pentru cadourile de Craciun.
Gazeta de Teleorman

Personalitati / Marin Almajanu209 vizite[ Ziare.com ]

Festivitatea de premiere a cistigatorilor Concursului "Copiii nostri talentati"

Vineri, 22 Decembrie 2006, ora 11:37

Ieri, la Biblioteca Judeteana "Marin Preda" din Alexandria a avut loc festivitatea de premiere a cistigatorilor concursului de creatie literara "Copiii nostri talentati", care se adreseaza elevilor din clasele I-VIII. Concursul, organizat de Biblioteca si ziarul "Teleormanul", in colaborare cu ISJ Teleorman, se afla la a VI-a editie. Editie care cunoaste un plus de calitate si, de asemenea, o mai mare participare din partea micilor creatori de la scoli din orase si din sate si datorita faptului ca, de la aceasta editie, "Copiii nostri talentati" se desfasoara sub egida CJ Teleorman...citeste tot articolul

Actualitate / premier290 vizite[ Ziare.com ]

Consiliul Judetean a alocat un miliard de lei pentru cartierul "Zabrauti" din Alexandria

Vineri, 22 Decembrie 2006, ora 00:22

In urma cu putin timp scriam despre cele 300 de familii din blocurile B 10 si B 11 din Alexandria ramase fara curent electric, din cauza ca oamenii asistati social din zona nu au platit factura. De aceasta problema sociala s-a sesizat si presedintele Liviu Nicolae Dragnea si i-a convocat la o intilnire pe factorii de decizie, respectiv, conducerea primariei si Electrica. Dupa mai multe discutii s-a ajuns la concluzia ca Primaria si Consiliul Judetean sa suporte facturile la energia electrica, dar cu conditia ca sa se dea drumul la curent de indata, lucru care s-a si intimplat, dealtfel...citeste tot articolul

Actualitate / familie170 vizite[ Ziare.com ]

Si cei mai nevoiasi dintre noi vor avea ce pune pe masa de Craciun

Vineri, 22 Decembrie 2006, ora 00:20


Daca saptamina, trecuta Primaria Alexandria si Consiliul judetean au ajutat cele 90 de familii asistate social din cartierul "Catanga" din resedinta judetului, achitindu-le facturile la energia electrica, ieri, atit presedintele Dragnea, cit si primarul Slabescu si viceprimarul V. Dragusin s-au aflat printre aceste familii batute de soarta.


Autoritatile nu au venit cu mina goala, ci cu multe daruri. Pentru adulti, au fost pregatite 93 de pachete, care contineau: carne, zahar, ulei, faina, orez si cozonac, fiecare valorind cite un milion d elei. De asemenea, "Mosul" a mai adus si 112 pachete pentru tot atitia copiii ai acestor familii, care contineau dulciuri si fructe.


Teleormanul

Actualitate / familie165 vizite[ Ziare.com ]

"Vor veni linga noi multi oameni cu autoritate politica si de calitate"

Vineri, 22 Decembrie 2006, ora 00:17

Ieri, la PLD s-a desfasurat prima Conferinta de presa la care au participat, pe linga imputernicitul pentru constituirea organizatiilor din teritoriu, Constantin Otelea si cei care au aderat la aceasta platforma. Redam, in acest context o parte din ideile expuse de dl Otelea in fata presei.
Am vrut sa fac aceasta conferinta de presa, acum la sfirsit de an, pentru a anunta, intr-un mod mai nuantat, continuarea initiativei de constituire a organizatiei a PLD si in judetul Teleorman, in toate localitatile unde Platforma Stolojan-Flutur va gasi adepti, practic, oameni care sa se inscrie in PLD...citeste tot articolul

Personalitati / Otelul167 vizite[ Ziare.com ]

In 2006 s-a stabilit un adevarat record: au fost emise 20.100 pasapoarte

Vineri, 22 Decembrie 2006, ora 00:14

In aceasta ultima parte a lunii decembrie, Serviciul Public Comunitar pentru Eliberarea Pasapoartelor Simple Teleorman, a facut o evaluare a activitatii desfasurate in anul 2006, Raport prezentat de catre dl comisar sef de politie Dumitru Gurban, seful acestei structuri. Importanta momentului este evidentiata prin prezenta domnilor : chestor sef Lazar Cirjan, seful Directiei Generale de Pasapoarte din Romania si subprefectul Nicolae Sorescu, care au apreciat ca foarte buna activitatea serviciului. Motivele pentru acordarea acestui calificativ maxim sint numeroase...citeste tot articolul

Business / stiri Business204 vizite[ Ziare.com ]

Colindatori, la ziarul Teleormanul

Vineri, 22 Decembrie 2006, ora 00:11

Redactia ziarului Teleormanul a fost vizitata ieri de colindatori. Remarcabila a fost prestatia Ansamblului Dunarica, al caminului cultural Nasturelu.Repertoriul talentatilor tineri, condusi de Simion Florea Puiu - directorul caminului cultural Nasturelu, include colinde si obiceiuri specifice zonei, cum ar fi Irozii, Sorcova, Steaua, Caprele si Semanatura..
Emotionante au fost si colindele interpretate de copiii de la Scoala Populara de Arta din Alexandria. insotiti de prof. Vica Grosu .
Teleormanul

Personalitati / Steaua3630 vizite[ Ziare.com ]

22 Decembrie 1989, ziua cea mare a Romaniei

Vineri, 22 Decembrie 2006, ora 00:06

Azi se implinesc 17 ani de la momentul complex, mult controversat si inca departe de a fi fost elucidat, dar in mod sigur fixat pentru totdeauna in cartile de istorie ale acestui popor: 22 Decembrie 1989. Aniversarea victoriei Revolutiei Romane este primita cu sentimente amestecate de romani, cei mai multi, care, in anii ce-au urmat n-au simtit ca viata lor s-a schimbat prea mult, in bine. Putinii, carora tranzitia de la totalitarismul comunist la o societate mai libera, care se vrea democratica, le-a adus bunatare, primesc aniversarea cu vadita indiferenta...citeste tot articolul

Personalitati / PRE251 vizite[ Ziare.com ]

Elena Udrea a adus un strop de bucurie copiilor teleormaneni, in prag de sarbatori

Joi, 21 Decembrie 2006, ora 23:51


Incarcata cu multe daruri, Elena Udrea a revenit zilele trecute in Teleorman, aducand un strop de bucurie si multa speranta copiilor din comunele Contesti, Pietrosani si Nasturelu. Aceasta a impartit tuturor copiilor, de la prescolari la elevii de gimnaziu, dulciuri, sucuri, fructe, caciulite si manusi in valoare de peste 300 milioane lei vechi.Prima oprire a fost la Scoala cu clasele I-VIII din comuna Contesti, unde directorul scolii, cadre didactice si elevi carora s-a li s-a alaturat si primarul comunei au facut o primire calduroasa oaspetilor, Elena Udrea fiind insotita de reprezentanti ai organizatiei judetene si ai organizatiilor locale ale PD. Scenariul s-a repetat si in celelalte doua comune, Pietrosani si Nasturelu. Impresionata de acesti minunati copii, Elena Udrea le-a promis ca va reveni ori de cate ori va fi solicitata si ii va sprijini cu tot ce ii va sta in putinta.Ea s-a oprit pentru cateva minute si la sediul Partidului Democrat din orasul Zimnicea, unde un grup de colindatori au cantat cateva din cele mai frumoase colinde de Craciun. Aici, aceasta a marturisit: "Am venit aici pentru ca am fost solicitata si voi reveni cu drag ori de cate ori va fi nevoie. Vreau sa ajut acest judet atat cat imi sta in putinta pentru ca am gasit aici niste oameni si mai ales niste copii minunati".
Gazeta de Teleorman

Personalitati / Elena Udrea190 vizite[ Ziare.com ]

"Copiii nostri talentati"

Joi, 21 Decembrie 2006, ora 00:38

Festivitatea de premiere a cistigatorilor concursului de creatie literara "Copiii nostri talentati" va avea loc joi, 21 decembrie, de la orele 10,00, la Biblioteca Judeteana "Marin Preda" din Alexandria.
Pentru elevii premianti din alte localitati ale judetului, decit Alexandria, ar fi de preferat ca directorii de scoli, impreuna cu primarii, sa gaseasca mijloace de transport pentru ca elevii sa ajunga la festivitatea de premiere. Este vorba despre localitatile: Tr. Magurele, Rosiorii de Vede, Videle, Scrioastea, Lita, Buzescu, Puranii de Sus, Frumoasa, Bogdana, Piatra.
Teleormanul

Actualitate / premier245 vizite[ Ziare.com ]

"Sarbatorile bucuriei"

Joi, 21 Decembrie 2006, ora 00:32


Sub acest generic, ieri, la Biblioteca publica din comuna Saelele a avut loc o serie de manifestari artistice dedicate Sfintelor Sarbatori ale Craciunului. Programul a fost sustinut de prescolari si elevi de la Scoala cu clasele I-VIII din localitate si a fost organizat de Manuela Antonie, bibliotecar.In cadrul programului artistic, prescolarii si elevii au prezentat scenete, cintece, poezii si dansuri specifice acestor sarbatori, au venit cu Plugusorul, iar reprezentantii primariei au golit sacul cu daruri de la Mos Craciun.


Teleormanul

Life Show / biblioteca1038 vizite[ Ziare.com ]

Primaria Municipiului Alexandria organizeaza, cu prilejul sarbatorilor de iarna si aderarii Romaniei la Uniunea Europeana, manifestari artistice, premieri, spectacole

Joi, 21 Decembrie 2006, ora 00:26


Spectacol de datini si obiceiuri traditionale: Pomul de Craciun din zona pietonala (magazinul Crinul), 21 decembrie 2006, ora 11.00, spectacol in aer liber sustinut de Ansamblul LIVIU VASILICA si invitatii sai: ansamblul DRAGAICA din Tiganesti, ansamblul IZVORASUL din Izvoarele, ansamblul DUNARICA din Nasturelu.
Premierea sportivilor alexandreni cu rezultate de exceptie in anul 2006: Sala mare a Consiliului Judetean, 21 decembrie, ora 10.30, intrarea libera, in limita locurilor disponibile.
Spectacol de colinde si muzica pentru toate gusturile si virstele ( 2 spectacole)...citeste tot articolul


Life Show / spectacol1154 vizite[ Ziare.com ]

Investitii in infrastructura scolara la Fantanele

Joi, 21 Decembrie 2006, ora 00:24


Miercuri, 20 decembrie 2006, in comuna Fantanele, primarul Cioltei Milian a taiat panglica salii de sport a Scolii cu clasele I-VIII. La o investitie de 1,7 miliarde de lei din partea MEdC, la care s-a adaugat aportul Consiliului local al comunei Fantanele, de 300 milioane lei, acesta a reusit sa reabiliteze canalizarea, aductiunea de apa, sa aduca la standarde europene grupurile sanitare din scoala si din gradinita. Si, chiar daca aportul MEdC a venit la inceputul lunii octombrie 2006, primaria a reusit sa cheltuiasca cu spor si ratiune banii alocati de la minister.


Gazeta de Teleorman

Actualitate / scoala186 vizite[ Ziare.com ]

Plimbare in UE... doar cu buletinul

Joi, 21 Decembrie 2006, ora 00:07


Se cunoaste deja faptul ca, dupa 1 ianuarie 2007, romanii, ca nou-nascuti ai Uniunii Europene, vor putea circula liber in statele membre.
Comisar-sef Dumitru Gurban, seful Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea si Evidenta Pasapoartelor Simple Teleorman, ne-a vorbit despre modificarile si completarile din Legea nr. 248/2005 privind regimul liberei circulatii a cetatenilor romani in strainatate: "Toti cetatenii Uniunii vor putea iesi de pe teritoriul unui stat membru pentru a intra pe teritoriul unui alt stat membru al UE in baza cartii de identitate sau a pasaportului, valabile, care atesta cetatenia acestora.In ceea ce priveste membrii de familie ai cetatenilor Uniunii, care nu au cetatenia unui stat membru, pot calatori in statele membre ale UE in baza unui pasaport valabil. Cu mentiunea ca, pentru a intra pe teritoriul unui stat membru, membrii de familie ai unui cetatean al Uniunii, care nu au cetatenia unui stat membru, trebuie sa aiba asupra lor fie o viza de sedere pe termen scurt, fie un permis de rezidenta".
Statele membre pot cere persoanelor care au intrat pe teritoriul lor, cu indeplinirea conditiilor mentionate, sa isi semnalizeze prezenta intr-o perioada de timp rezonabila si nediscriminatorie.Important de retinut este ca termenul maxim de 90 zile pe care cetatenii romani il pot petrece intr-un alt stat al Uniunii Europene fara a indeplini formalitati suplimentare ramane in vigoare si de la data de 1 ianuarie 2007, iar aceasta ...

Actualitate / familie233 vizite[ Ziare.com ]

Curs de formare a profesorilor debutanti de educatie fizica si sport

Miercuri, 20 Decembrie 2006, ora 00:00


Incepand de maine, Inspectoratul Scolar Judetean (I.S.J.) prin Casa Corpului Didactic (C.C.D.) organizeaza un curs de formare a profesorilor debutanti pe aria curriculara educatie fizica si sport.
Astfel, pe durata a trei zile, vor avea loc expuneri de proiecte, strategii si referate, se vor efectua aplicatii si prezentari de "model", vor fi vizionate lectii de educatie fizica, la final urmand a avea loc discutii pe grupe de lucru.
La deschiderea cursului vor lua parte Cristiana Burlacu, inspectorul general al I.S.J. Teleorman, precum si Iuliana Stancu, directorul C.C.D...citeste tot articolul


Sport / stiri Sport230 vizite[ Ziare.com ]

Chiar daca parlamentarii PSD si PC de Teleorman au insistat, fonduri pentru podul de la Mavrodin nu s-au dat(?!)

Marti, 19 Decembrie 2006, ora 23:55


Intr-adevar, cunoscind bine situatia din judet, mai ales in ce priveste podul de la Mavrodin, parlamentarii de Teleornan Amarie si Cutas au insistat, atit in comisii, cit si in plen pentru alocarea sumei necesare reconstructiei podului. Din pacate fara succes, pentru ca n-au avut, cel putin nici sustinerea in totalitate a deputatilor teleormaneni.
Sigur, apreciem eforturile dlui deputat PSD - Musetescu, care a reusit sa obtina 13 miliarde pentru comuna Pietrosani, dar sa fie complet dezinteresat pentru podul de la Mavrodin este inexplicabil...citeste tot articolul


Personalitati / PSD140 vizite[ Ziare.com ]

Mai sint alexandreni care sufera de frig

Marti, 19 Decembrie 2006, ora 23:52


Odata finalizate lucrarile de modernizare de la centrala de zona si de la PT 17, am fi crezut ca, in sfirsit, s-au terminat problemele legate de caldura in Alexandria. Si totusi... Sunt in continuare alexandreni care sufera de frig in apartamente, exemplu concludent fiind locatarii blocurilor C01, C02 din zona Peco.
Blocurile au centrala proprie, dar din pacate aceasta a functionat numai doua saptamini, in noiembrie. Furnizarea energiei termice pe baza de CLU s-a sistat atunci, iar la centrala au inceput lucrarile de adaptare la functionarea cu gaz...citeste tot articolul


Actualitate / stiri Actualitate131 vizite[ Ziare.com ]

Comisarii de mediu trebuie sa faca fata presiunilor de tot felul...

Marti, 19 Decembrie 2006, ora 23:46


Dupa inaugurarea, luni, a noului sediu al Comisariatului Judetean al Grazii Nationale de Mediu, a fost organizata o conferinta de presa, sustinuta de comisarul - general, Silvian Ionescu, si de comisarul-sef pentru judetul Teleorman, Lucian Trifu.
Seful institutiei nationale a declarat ca in activitatea lor comisarii de mediu au o misiune grea, ei fiind supusi multor presiuni, carora trebuie sa le faca fata, pentru a putea sa aplice, totusi, legea, acuzind in acest sens, politicianismul excesiv si interventiile oamenilor influenti, fara a oferi, insa, exemple nominale...citeste tot articolul


Business / mediu188 vizite[ Ziare.com ]


Prima   <<   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   >>   Ultima
Cele mai citite stiri
Panica la Scoala Gimnaziala Mihai Viteazul din Alexandria
La spital, dupa ce au inhalat pulbere de la un stingator Sapte elevi ai Scolii Gimnaziale "Mihai ...
Holograf, Fly Project, Anna Lesko si Catalin Crisan, la Teleorman Pop Fest
Consiliul Judetean Teleorman, prin Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii ...
Accident rutier, cu doua victime, dintre care una incarcerata
Doi barbati, tata si fiu, de 74, respectiv 46 de ani, au suferit mai multe traumatisme, in urma unui ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor