Masuri luate de Prefectura pentru prevenirea incendiilor in sezonul canicular

   

Reanalizarea si stabilirea zonelor de risc si vulnerabilitate la nivelul comitetelor locale pentru situatii de urgenta se afla intre masurile stabilite in sedinta de marti a Colegiului Prefectural Teleorman.

Seful Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Teleorman, Sorinel Sandu, a declarat ca pentru urmatoarele luni sunt stabilite prin Agentia Nationala de Meteorologie temperaturi maxime care vor depasi valorile normale pentru aceasta perioada.

Potrivit sursei citate, anul trecut in Teleorman s-au inregistrat 325 de arderi necontrolate, cu circa 32% mai multe decat in 2009. Pornindu-se de la situatia din vara anului 2010, primarii au fost atentionati sa respecte procedurile legale privind incendierea miristilor, a vegetatiei uscate si a resturilor vegetale.

De asemenea, planul adoptat in sedinta Colegiului Prefecturii Teleorman cuprinde recomandari privind reguli ce trebuie respectate de cetateni pentru prevenirea incendiilor in perioada de vara, peste 250 de evenimente de acest fel fiind inregistrate anul trecut in gospodariile populatiei.
Miercuri, 01 Iunie 2011, ora 10:19
Sursa: AGERPRES

Articol citit de 113 ori

Cele mai citite stiri
La Zimnicea a fost inaugurata cea mai moderna piata de peste din Teleorman
Inceputa in luna septembrie 2014, PIAEsA DE PESTE din orasul Zimnicea a fost finalizata. Astazi, ...
Risca inchisoarea pentru cateva sute de lei
Politistii din Turnu Magurele au continuat cercetarile cu privire la savarsirea unei infractiuni de ...
Liberalii si-au stabilit staff-ul de campanie. Cristi Barbu si Eugen Pirvulescu se vor ocupa de zonele Zimnicea si Videle
PNL a stabilit luni, 8 februarie, in Biroul Politic National, echipa de campanie pentru alegerile ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook