Abateri constatate de Camera de Conturi la Primaria Troianul - Din bugetul local a fost achitata taxa de salubrizare pentru 1.960 de persoane, fara ca incasarile sa acopere costul serviciului

Marti, 07 Martie 2017, ora 14:04
57 citiri
Obiectivele principale ale actiunilor de control/audit desfasurate de Camera de Conturi Teleorman, pe parcursul anului 2016, s-au concretizat la nivel local la verificarea formarii, administrarii si intrebuintarii resurselor financiare ale unitatilor administrativ-teritoriale, precum si administrarii patrimoniului public si privat al unitatilor administrativ-teritoriale, cu respectarea principiilor legalitatii, regularitatii, eficientei si eficacitatii.

Auditul financiar asupra conturilor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.