Alesii judeteni s-au intrunit in sedinta/ Danut Cristescu: "Fiecare primarie trebuie sa-si asigure cheltuielile de functionare si cheltuielile de personal"

Miercuri, 06 Decembrie 2017, ora 17:04
69 citiri
25 de consilieri judeteni care au luat parte la sedinta extraordinara a Consiliului Judetean, din cei 33 in functie, au votat favorabil proiectul de hotarare privind repartizarea pe unitati administrativ-teritoriale a cotei de 20% din limita de sume defalcate din taxa pe valoarea adaugata pentru echilibrarea bugetelor locale si a cotei de 20% din cota de 18,5% din impozitul pe venit, diminuate cu gradul de necolectare a veniturilor proprii pe anul 2018 si estimarile pe anii 2019-2020.

"In ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.