Biblioteca Judeteana "Marin Preda" Teleorman: Ziua Bibliotecarului din Romania si Ziua Mondiala a Cartii si a Dreptului de Autor

Miercuri, 18 Aprilie 2018, ora 23:10
294 citiri
Luni, 23 aprilie 2018, incepand cu ora 10,00, in sala de lectura a Bibliotecii Judetene "Marin Preda" Teleorman vor avea loc activitati dedicate Zilei Bibliotecarului din Romania.
Prin Hotararea de Guvern nr. 293 din 14 aprilie 2005, ziua de 23 aprilie a fost declarata "Ziua Bibliotecarului din Romania", recunoscandu-se astfel rolul important pe care il au bibliotecarii in viata comunitatilor.
Tot pe 23 aprilie se sarbatoreste, in intreaga lume, Ziua Internationala a Cartii si a Dreptului de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.