Confesiunile unei foste angajate a Filaturii: "E puscarie: n-au vestiar, te schimbi in vazul tuturor, mananci la masina, ca nu au o sala de mese, nu te duci cand vrei la toaleta..."

Duminica, 01 Octombrie 2017, ora 16:48
78 citiri
Carmen Dumitrescu

Despre conditiile de munca de la S.C. Time International Trading, fabrica de confectii cunoscuta la Alexandria sub numele de "Filatura", nu prea au curaj sa vorbeasca angajatii, caci acolo e ca in lagarele totalitare. Femeile care ajung sa munceasca in fabrica aceea trec prin experiente traumatizante si, dintr-un motiv pe care noi il intelegem mai putin, ele se tem sa povesteasca despre chinul din interior, chiar si dupa ce isi dau demisia. Povestea unei femei care a facut ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.