Cristi Barbu: "Cand spui lucrurilor pe nume, deranjezi si, prin urmare, trebuie sa fii redus la tacere. Daca nu iei pozitia ghiocelului, devii incomod"

Marti, 12 Iulie 2016, ora 14:01
74 citiri
Dupa ce nu a reusit sa obtina functia de presedinte unic al PNL Satu Mare, deputatul PNL Andreea Paul a demisionat luni, 11 iulie, din functia de prim-vicepresedinte al PNL, precizand insa ca va ramane simplu membru de partid.

"De astazi sunt un simplu membru in Partidul National Liberal. Motivele pentru care am renuntat la functia de prim-vicepresedinte au fost comunicate conducerii partidului. Uneori lucrurile drepte sunt dureroase. Nu a fost usor sa iau o asemenea hotarare, dar ea este ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.