Cum si de ce a disparut medicul stomatolog Cosmin Doscan din ancheta angajarilor fictive de la Directia de Protectie a Copilului Teleorman?

Miercuri, 09 Mai 2018, ora 22:05
81 citiri
Monica Vasilescu

Angajarile fictive de la Directia de Protectie a Copilului Teleorman au fost cat se poate de reale, banii luati de la stat au fost reali, la fel si oamenii care au ocupat acele posturi. Din neglijenta, insa, ori vreo intentie ascunsa pe care nu am reusit pana acum s-o lamurim, un angajat fictiv (asa au fost numiti cei care au lucrat la PSD si au luat bani de la stat) s-a "pierdut" pe drum. Pe langa Anisa Stoica si Adriana Botorogeanu, cele doua angajate care sunt acum parte ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.