Danut Cristescu, vicepresedinte PSD Teleorman: "Va trebui sa facem o deschidere totala catre oameni pentru a-i aduce alaturi de noi la PSD"

Vineri, 06 Decembrie 2019, ora 11:03
33 citiri
- Domnule presedinte, la recenta conferinta de presa sustinuta de dumneavoastra, prima de acest fel, dar speram nu si ultima, in care ati prezentat un prebilant al investitiilor Consiliului Judetean Teleorman in infrastructura rutiera si de sanatate, la intrebarile presei ati facut si cateva comentarii de ordin politic in legatura cu actuala situatie a PSD in judetul Teleorman. In context, as vrea sa va intreb daca se intrevede un program de restructurare a activitatii PSD in actualul context ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.