Democrat-liberalii acuza politizarea invatamantului din judet

   

Democrat-liberalii acuza politizarea invatamantului din judet
Deputatul PDL Adrian Badulescu a declarat luni intr-o conferinta de presa ca mai multe decizii recente conduc la "politizarea si degradarea invatamantului in municipiul Alexandria si in judetul Teleorman".

Potrivit sursei citate, "daca atunci cand era in opozitie USL clama cu surle si trambite nevoia de competenta si necesitatea ocuparii posturilor din structurile deconcentrate si administrative numai pe baza de concurs, odata cu venirea la putere a uitat definitiv de acestea si a inceput de urgenta inlocuiri si numiri pe criterii pur politice".

Parlamentarul a afirmat ca in invatamant, "la ordinul baronului de Teleorman si sub directa supraveghere a prefectului judetului (...) au fost inlocuiti peste 100 de directori de scoli si licee".

Ca "exemplu elocvent" al modului cum se fac astfel de schimbari, s-a dat cel de la Grupul Scolar Auto Rosiorii de Vede, unde a fost numit director un absolvent de teologie, preot la o parohie din acest municipiu.
In opinia deputatului democrat-liberal, "un alt exemplu interesant" este numirea noului adjunct la conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Teleorman, adus de la Grupul Scolar Tehnic din Alexandria.
De asemenea, considera Adrian Badulescu, repartizarea unui microbuz scolar la Uda Clocociov, comuna cu primar din partea PSD, s-a facut in detrimentul celor de la Saceni, localitate unde realmente au fost comasate unitati de invatamant.
Marti, 03 Iulie 2012, ora 08:52
Sursa: AGERPRES

Articol citit de 181 ori

Cele mai citite stiri
EI SUNT PARLAMENTARII DE TELEORMAN!
Adrian Simionescu, Catalina Stefanescu, Marin Almajanu, Valentin Boboc, Nicolae Mohanu, Alin Bucur, ...
Ce legatura avea Costel Comana, omul de afaceri gasit mort in toaleta unui avion, cu judetul Teleorman?
Costel Comana, patronul companiei feroviare Regiotrans, a fost gasit mort intr-un avion care zbura ...
Suspiciuni privind dreptul unor teleormaneni de a primi ajutoare alimentare de la UE
Implementarea Programului Operational pentru Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD 2014) in ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook