DEZVALUIRI. Cea mai penibila spaga din administratia locala s-a dat in judetul unui LIDER PSD puternic. "L-am facut si eu cadou in continuare, ca de obicei mai fac chestii de astea"

Sambata, 04 Octombrie 2014, ora 14:21
301 citiri
Sefa Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman, Floarea Alesu, a fost trimisa in judecata, luna trecuta, in stare de arest la domiciliu, pentru trafic de influenta.

Procurorii DNA sustin ca in perioada februarie - martie 2014, Alesu a primit de o persoana denuntatoare suma de 10.000 lei si o bijuterie din aur (lantisor din aur cu pandantiv, in valoarea de 757,97 lei), promitand in schimb sa-si foloseasca influenta derivand din functia de director general al ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.