In atentia crescatorilor de animale * Caz confirmat de antrax la ovine intr-o comuna de la granita dintre Giurgiu si Teleorman!

Marti, 19 Iulie 2016, ora 23:59
130 citiri
Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Giurgiu confirma faptul ca in comuna giurgiuveana Putineiu s-a inregistrat existenta unui caz de imbolnavire cu antrax la o ovina destinata sacrificarii apartinand unui crescator de animale din aceasta localitate.
Antrax-ul este o boala infectioasa si contagioasa atat la animale, cat si la oameni, se manifesta prin abcese pulmonare, gastrointestinale si cutanate. Popular se mai numeste buba neagra, carbune sau dalac. Bacteria care sta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.