Intalnire de taina a liderilor PSD la Turnu Magurele - baronii Marian Oprisan si Paul Stanescu au participat la intalnirea "informala"

Luni, 12 Ianuarie 2015, ora 14:01
129 citiri
Mai multi sefi de organizatii judetene PSD au participat, la sfarsitul saptamanii, la o intalnire "informala" desfasurata intr-o vila de pe un domeniu de vanatoare din Turnu Magurele. Intalnirea a avut loc inaintea primei sedinte PSD din anul 2015 si a avut pe agenda zilei subiecte de interes pentru social-democrati, in contextul unei perioade nu tocmai linistite in interiorul partidului.

La finalul intalnirii, mai multi sefi de consilii judetene au ramas la o partida de vanatoare pe domeniul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.