INTERVIU. Liviu Neagu, secretar general PP-DD: "Voi continua sa girez doar acele persoane care vor, stiu si pot sa faca un act politic performant care sa vizeze interesul legitim colectiv"

Marti, 20 Ianuarie 2015, ora 14:00
80 citiri
Domnule secretar general, cum se vede din interiorul PP-DD actualitatea politica prezenta, in noua formula, cu dreapta la presedintie si stanga la guvernare?

- Inceputul anului ne ofera cateva manifestari normale din punct de vedere politic, daca le analizam din doua perspective: 2015 este un an neelectoral si survine scrutinului din noiembrie 2014, care a dat, contrar cotelor de la casele de pariuri, un presedinte de dreapta, care trebuie sa conduca in timpul unei guvernari de stanga.

Astfel, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.