Judetul Teleorman primeste alti bani europeni, iar autoritatile locale spera sa se termine "aceasta istorie trista cu verificarea documentatiilor"

Miercuri, 20 Februarie 2019, ora 15:49
60 citiri
Carmen Dumitrescu

In ciuda numeroaselor probleme legate de cheltuirea banilor europeni prin intermediul Consiliului Judetean Teleorman, judetul nu inceteaza sa primeasca finantari. Si ele nu sunt deloc neglijabile, astazi semnandu-se contractele de finantare pentru trei noi proiecte cu bani europeni: Extinderea si dotarea sectiei UPU a Spitalului Judetean de Urgenta din Alexandria, Cresterea eficientei energetice a cladirii Serviciului Judetean de Ambulanta Alexandria si Reabilitarea DJ 503, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.