Mara Calista - "Organizatia nu poate fi condusa vinerea, sambata si duminica, cand se termina programul de la Parlament, indiferent cat de mult te-ai chinui"

Luni, 27 Februarie 2017, ora 11:03
92 citiri
A deschis lista de candidaturi pentru Camera Deputatilor a liberalilor teleormaneni la alegerile parlamentare din decembrie si a obtinut singurul mandat de deputat care a revenit PNL. Despre ce proiecte are pentru judetul Teleorman din calitatea de parlamentar, dar si ce planuri are pentru organizatia din judet a liberalilor, am incercat sa aflam de la Mara Calista.

- Aveti ceva experienta in politica, insa acum sunteti la primul mandat de parlamentar. Cum au fost primele luni ca deputat si, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.