Penitenciarul Rahova arata cum a fost posibil mesajul lui Dragnea de Ziua Nationala: "Gestionarea conturilor pe retelele de socializare se face de catre persoane din afara penitenciarului"

Joi, 05 Decembrie 2019, ora 06:35
86 citiri
Ulterior publicarii pe pagina de Facebook a detinutului Dragnea Liviu Nicolae a unui mesaj pentru Romania de ziua ei, ziarul Liber in Teleorman a solicitat Penitenciarului Rahova niste clarificari legate de posibilitatea detinutilor de a se exprima liber in spatiul virtual. Raspunsul a venit astazi, iar directorul Penitenciarului, comisarul sef de politie penitenciara, Denis Alexandru Darie, a raspuns, in esenta, ca gestionarea conturilor detinutilor pe retelele de socializare nu se poate face ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.