PLUS Teleorman: "Liviu Dragnea nu mai este papusarul acestui judet, PSD nu mai are majoritate in parlament si acum guvernul Dancila a picat. "

Vineri, 11 Octombrie 2019, ora 15:35
76 citiri
Motiunea de cenzura prin care guvernul Dancila a picat da, in sfarsit, o gura de aer proaspat partidelor de opozitie din Teleorman. Si, dintre acestea, cea mai activa si mai onesta formatiune politica de opozitie pare a fi PLUS Teleorman. Tinerii implicati in activitatea politica fac acum un apel la populatia de buna credinta sa se implice in politica, pentru ca acum nu mai sunt motive de presiune. Cumva, din punctul lor de vedere, era comunismului teleormanean s-a incheiat ieri, iar toti cei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.