Proiecte pentru dezvoltarea ISU "A.D. Ghica" Teleorman * Col. Marius Stancu: "Am o abordare de dezvoltare a acestei institutii"

Marti, 28 Februarie 2017, ora 23:10
411 citiri
In cadrul unei conferinte de presa, organizata ieri, 28 februarie 2017, la sediul ISU "A.D. Ghica" Teleorman, cu prilejul Zilei Protectiei Civile, seful ISU Teleorman, col. Marius Stancu a facut o prezentare succinta a proiectelor aflate in curs de implemenetare, dar si a programelor care urmeaza sa fie derulate, toate avand ca obiectiv dezvoltarea ISU "A.D. Ghica" Teleorman.
"Am o abordare de dezvoltare a acestei institutii...O parte din terenul din cadrul acestei institutii a fost trecut ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.