Spitalul din Zimnicea se afla intr-o lupta continua pentru finantare - Petre Parvu: "Spitalul acesta e vital pentru zona noastra. Daca se inchide, oamenii astia o sa moara"

Marti, 25 Iunie 2013, ora 12:08
202 citiri
Cu doi ani in urma, Spitalul Orasenesc din Zimnicea a fost preluat de primarie. De atunci au inceput si framantarile primarului Petre Parvu care a inteles importanta acestei institutii spitalicesti si a investitiilor care se cereau facute acolo.

Pentru ca la momentul preluarii, spitalul era o ruina, care purta numai titulatura de "institutie spitaliceasca cu paturi". Nici la aceasta ora, spitalul orasenesc din Zimnicea nu este cel mai modern spital din judet, insa lucrurile sunt mentinute ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.