Spitalul Judetean de Urgenta Alexandria: De Ziua Mondiala a Diabetului, actiune cu traditie organizata de medicul Marian Burtea

Marti, 14 Noiembrie 2017, ora 23:10
107 citiri
La Spitalul Judetean de Urgenta Alexandria, in Ambulatoriu, a avut loc marti, 14 noiembrie 2017, intre orele 7,00 si 10,00, o actiune de masurare gratuita a glicemiei.
Actiunea a avut loc cu ocazia Zilei Mondiale a Diabetului, iar cel caruia ii apartine initiativa organizarii este medicul diabetolog Marian Burtea, cel care, de 13 ani, organizeaza astfel de activitati.
Din discutia pe care am avut-o cu acest medic, care-si face meseria cu pasiune si daruire, am aflat ca tratamentul pentru diabet ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.