"Sufletul mistrerios al pietrei" * Expozitie de sculpturi in piatra si lemn * "Am vazut ingerul in piatra si am sculptat pana l-am eliberat"

Joi, 10 Martie 2016, ora 10:11
281 citiri
O expozitie aparte, a carei unicitate este data, in primul rand, de materialul in care lucreaza autorul lucrarilor, sculptorul teleormanean Costel Paun, este deschisa in foaierul Institutiei Prefectului judetului Teleorman pana la sfarsitul acestei luni. Toti iubitorii de arta care vor sa viziteze aceasta expozitie o pot face in fiecare zi, in intervalul orar 09:00-18:00.
Vernisajul acestei expozitii, intitulata sugestiv "Sufletul misterior al pietrei", piatra de rau fiind materialul din care ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.