SURSE. Valentin Dragnea: "Maine vreau sa am 2 miliarde pe masa, fara prea multa galagie. Nu-i am, va bag pe toti unde va este locul!"

Vineri, 06 Septembrie 2019, ora 06:35
104 citiri
In zona Lita si in localitatile din jur, exista mai multi oameni care au pamantul in arenda la familia Dragnea, mai precis la fiul lui Liviu Dragnea, care detine compania Nutrelo Group SA, fosta Zooveg 2010 SA, cu sediul in localitatea teleormaneana Lita. Aceste persoane, ale caror vieti depind de felul in care fiul lui Dragnea conduce afacerea, nu au mai primit banii cuveniti de o lunga perioada de timp si nici produse, potrivit acordului incheiat, de mai bine de o jumatate de luna. Motivul ar ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.