Sute de locuri ramase neocupate in liceele din Teleorman. Niciun absolvent de gimnaziu nu s-a inscris in a doua etapa a repartizarii computerizate in liceele teleormanene

Joi, 28 Iulie 2016, ora 14:01
73 citiri
Monica DUMITRESCU

Rezultatele celei de-a doua, si ultima, repartizari computerizate in clasa a IX-a, invatamant liceal cu frecventa zi, au fost publicate joi, 28 iulie.

In aceasta etapa doar trei absolventi din Teleorman au completat fisele de optiuni, insa toti au ales Liceul Tehnologic "Pamfil Seicaru" din Ciorogarla, judetul Ilfov.

Desi numarul locurilor disponibile in liceele din Teleorman dupa prima repartizare computerizata este de 438, niciun absolvent de gimnaziu din Teleorman si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.