Teodor Nitulescu: "Motivul pentru care ma duc in mod repetat la DNA este ca nu se pot explica in cateva ore relatiile care se petrec de ani de zile..."

Marti, 12 Decembrie 2017, ora 18:33
199 citiri
Carmen Dumitrescu

Gurile rele spun ca fostul prefect al judetului Teleorman, Teodor Nitulescu are in posesie un maldar de hartii care l-ar putea ingropa de Dragnea. Iar noi, de cand vedem cat de frecvent este chemat de procurorii DNA sa dea declaratii, nu mai avem niciun motiv sa ne indoim de acest fapt. Ba, mai mult, intr-un fel, el insusi ne confirma faptul ca informatiile sale nu pot fi spuse in cursul unei singure audieri si iata cum fostul prefect de Teleorman si fostul prieten al lui ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.