Valentin Traistaru, primarul comunei Buzescu: "Sistemul meu de comunicare este unul si acelasi cu toti locuitorii comunei"

Vineri, 16 Februarie 2018, ora 17:04
79 citiri
- Domnule primar Valentin Traistaru, comuna Buzescu este deja cunoscuta si arhicunoscuta, chiar si peste hotare. De stiut, se stie de ce. Interesant ar fi de aflat cum reusiti dumneavoastra sa comunicati, practic, cu cele doua etnii, roma si romana, din unitatea administrativ-teritoriala al carei edil sef sunteti?

- Da, interesanta intrebare, nimeni, din cei care au trecut pe aici, nu a avut aceasta curiozitate, toti s-au oprit la asa-zisele palate si la cei care le-au construit si locuiesc in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.