Young Steaua Alexandria s-a lansat oficial - Juniorii de la Dinamo Bucuresti au castigat primul turneu juvenil organizat de Young Steaua!

Marti, 01 Septembrie 2015, ora 16:46
90 citiri
Una din cele mai tinere si promitatoare scoli de fotbal din Alexandria este Young Steaua, club fondat de fostii fotbalisti Vali Badea si Sorin Paraschiv. Desi cei doi fosti fotbalisti de la Steaua au deschis aceasta scoala de fotbal in urma cu trei luni de zile, la sfarsitul acestei saptamani echipa a organizat primul turneu, rezervat copiilor in varsta de 9-10 ani. Evenimentul a avut loc in data de sambata, 29 august, pe stadionul Municipal din Alexandria, in prezenta unui public numeros, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.