Andrias Andrasesti - FCM Alexandria, meciul decisiv pentru promovare. FCM vrea sa readuca fotbalul din Alexandria la nivel divizionar!

Joi, 23 Iunie 2016, ora 14:01
113 citiri
In urma cu o saptamana, in primul joc al barajului de promovare in Liga a 3-a dintre campioanele judetene din Teleorman si Ialomita, toata lumea a putut sa-si dea seama de diferenta de valoare dintre cele doua echipe. FCM Alexandra a avut un plus fata de adversarul Andrias Andrasesti, pe care l-a dominat destul de categoric, insa a castigat doar cu 3-1 din cauza unei lipsa de incredere a jucatorilor, completata de unele greseli individuale, insa are un avans important pentru promovare. Desi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.