Aurel Baltateanu, Metalul Peretu: "Cand am venit in iarna la echipa multi fotbalisti voiau sa plece. Acum si-au regasit placerea de a juca fotbal"

Sursa: TRsport
Joi, 16 Iunie 2016, ora 22:06
70 citiri
Metalul Peretu a terminat campionatul in Liga 4 pe locul 10 si au acumulat 36 de puncte. Antrenorul Aurel Baltateanu a facut o scurta analiza a echipei sale in returul de campionat:

"In iarna cand m-a sunat domnul primar sa antrenez echipa si sa joc in continuare am acceptat pentru ca stiam ce formatie este acolo. Atunci au fost jucatori care voiau sa plece la alte echipe gen Plosca sau Nanov. Nu a fost usor. Le-am promis ca vom intari echipa si am inceput primii pregatirea de iarna. Am adus ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.