Bogdan Ciobanu: "Plecam la treaba cu ganduri bune pentru Liga 3. Trebuie ca si noi sa fim la nivelul celorlalte echipe din Teleorman"

Sursa: TRsport
Duminica, 26 Iunie 2016, ora 15:06
50 citiri
FCM Alexandria a reusit sa promoveze in Liga 3 dupa doua meciuri cu Andrias Andrasesti in care nu a cunoscut infrangerea. Presedintele clubului, Bogdan Ciobanu, este multumit de performanta jucatorilor sai si asteapta cu optimism meciurile din Liga 3:

"Pasul cel mai mare este faptul ca acesti baieti au inteles ca lucrurile merg bine si ca sportul nu trebuie sa ramana la nivelul de jos. Trebuie ca si noi sa fim la nivelul celorlalte echipe din Teleorman. Momentul acesta se caracterizeaza prin ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.