Florin Olteanu, portar Alexandria: "Vrem sa castigam fiecare meci si daca vom fi in partea superioara a clasamentului atunci ne vom dori si promovarea"

Sursa: TRsport
Miercuri, 25 Octombrie 2017, ora 22:07
136 citiri
Florin Olteanu este portarul celor de la FCM Alexandria si unul dintre cei mai experimentati jucatori pentru formatia lui Romica Ciobanu la cei 36 de ani ai sai. De-a lungul carierei sale a evoluat pentru formatii importante, inclusiv in Liga 1. Este vorba de Petrolul Ploiesti, Jiul Petrosani. La Alba Iulia, Snagov sau Sageata Navodari.

Florin spune ca atmosfera la echipa din Alexandria este foarte buna si ca impreuna cu colegii sai isi doreste sa castige fiecare meci in campionat. Vineri, de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.