Florin Soava, antrenor Sporting Rosiori: "Am avut cel mai greu meci din cariera mea de antrenor, cu trairi de la agonie la extaz"

Sursa: TRsport
Duminica, 29 Aprilie 2018, ora 15:05
68 citiri
Partida dintre Sporting Rosiori si Viitorul Domnesti a avut loc pe terenul propriu al rosiorenilor, iar intalnirea dintre echipele mai sus mentionate s-a disputat sambata, 29 aprilie, de la ora 17:00 si a contat pentru etapa a XXII-a a Ligii a III-a, Seria a III-a.

Pentru echipa noastra au marcat Cosmin CRISTIL in minutele 44 si 72, Vergiliu VELICA in minutul 76, Alexandru STAN in minutul 80, iar pentru oaspeti au punctat Alfredo Obreja din penalty in minutul 37 si Catalin Tanase in minutul 52. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.