Gelu Mircea, presedinte Cetatea: "Vrem sa jucam meciurile de acasa in Liga 5 pe terenul de la Armata, in Turnu Magurele. Din pacate nu putem"

Sursa: TRsport
Marti, 14 Martie 2017, ora 18:07
40 citiri
Cetatea Turnu Magurele a ramas singura echipa pentru orasul cu acelasi nume dupa retragerea de vara trecuta a lui Sporting Turnu.

Din pacate pentru echipa al carei presedinte este Gelu Mircea, aceasta nu mai are teren unde sa joace meciurile de acasa in campionatul Ligii 5 si va merge la Lita acolo unde poate juca deoarece in orasul Turnu nu mai are alt teren.

Gazonul de la Armata, unde echipa isi desfasura meciurile de acasa, a fost cedat de Ioan Niculae catre unui alt patron de la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.