Glavan Razvan, antrenor Draganesti Vlasca: "Am jucat fara presiune si s-a vazut ca fotbalistii mei au fost dezinhibati cu Unirea Esiganesti"

Sursa: TRsport
Marti, 29 Noiembrie 2016, ora 22:07
41 citiri
Jucatorii de la Draganesti Vlasca au reusit un meci egal in deplasare la Unirea Esiganesti, scor 1-1, in etapa cu numarul 14 disputata sambata in Liga 4. Dupa acest joc echipa din Draganesti ocupa locul 14 in clasament cu 10 puncte. Antrenorul echipei, Glavan Razvan, a comentat evolutia jucatorilor sai:

"Ne-am prezentat si la acest meci cu unele probleme de lot care sunt tocmai de la accidentul rutier. Am jucat cu cinci-sase juniori plus un portar legitimat in ultimele etape. A fost un meci ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.