Marius Stoica, viitorul antrenor al lui FCM Alexandria: "Orasul Alexandria si echipa au o istorie in spate, sunt iubitori de fotbal si isi doresc performante pana la final"

Sursa: TRsport
Marti, 28 Noiembrie 2017, ora 22:07
87 citiri
Marius Stoica, tehnicianul care urmeaza sa semneze joi contractul cu FCM Alexandria, a confirmat informatia oferita in exclusivitate de Teresport ca va fi antrenorul echipei teleormanene. Acesta ne-a acordat si o scurta declaratie:

"Cunosc jucatorii foarte bine, am colaborat in trecut cu multi dintre ei. Este un grup frumos format de Romica Ciobanu. Meritul pentru parcursul foarte bun este al echipei si al lui Romica Ciobanu. Este o competitie in Liga 3 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.