Vali Badea explica situatia in cazul incidentului de la terenul CSS - "Nu e bine ce s-a intamplat, dar parintii au fost provocati de acel arbitru!"

Duminica, 16 Octombrie 2016, ora 14:02
98 citiri
Incidentul care a avut loc joia trecuta, lansa stadionul CSS - Peco din Alexandria, in urma caruia un arbitru a fost lovit de parinti ai unor copii legitimati la clubul Young Steaua Alexandria a devenit deja cunoscut in intreg judetul. Faptul ca arbitrul respectiv (Mihai Rotaru, din Alexandria) a depus un memoriu catre organizatorul competitiei, AJF Teleorman, in care a explicat situatia, este deja stiut, insa au aparut o serie de comentarii, pe site-ul www.ziarulteleormanul.ro, in care multi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.