Ziare.com
Home > Personalitati > Alexandru Mazare
Alexandru Mazare
Alexandru Mazare, senator PSD: Geoana, prim-ministru? O prostie!

Miercuri, 12 Decembrie 2012, ora 12:39

Alexandru Mazare, senator PSD: Geoana, prim-ministru? O prostie!

Alexandru Mazare / stiri Alexandru Mazare

Senatorul PSD Alexandru Mazare, fratele primarului Constantei, neaga ca Mircea Geoana ar incerca sa formeze o majoritate parlamentara care sa il sustina ca prim-ministru. "Este o prostie un astfel de scenariu", a declarat Mazare. Romania TV a anuntat, marti, ca senatorul PSD Mircea Geoana ar fi avut mai multe intalniri cu membri USL pentru a incerca sa isi creeze o majoritate, dupa ce presedintele Traian Basescu i-ar fi oferit postul de premier. "Nu este real. N-am auzit. Este o prostie un astfel de scenariu. Este un scenariu SF", a declarat Alexandru Mazare pentru Ziare.com. Insa, senatorul PSD s-a aratat convins ca Traian Basescu va incerca sa numeasca pe altcineva in locul lui Victor Ponta ca premier. "Traian Basescu este in stare de orice, nu stiu ce va face. Nu am niciun fel de dubiu ca o sa incerce, functiile astea ar putea sa ia unora mintile. Dar, noi stim ce avem de facut. Eu, spre exemplu, am luat 68%, 50.000 ...

9 comentarii
Senatorul Mazare si-a imprumutat familia cu sute de mii de euro. Vezi cu cat a ramas

Luni, 13 Iunie 2011, ora 20:37

Senatorul Mazare si-a imprumutat familia cu sute de mii de euro. Vezi cu cat a ramas

Alexandru Mazare / stiri Alexandru Mazare

Senatorul PSD Alexandru Mazare si-a imprumutat familia, direct sau pentru firmele acesteia, cu o suma totala de 280.000 de euro, astfel ca el a ramas doar cu 36.000 de euro in conturi, arata declaratia sa de avere. Fratele primarului Constantei, Radu Mazare, a imprumutat firma SC APV Media SA, a mamei sale si a celuilalt frate al sau, Mihai Mazare, cu 200.000 de euro, iar pe Mihai Mazare,...

2 comentarii
Vezi toate stirile

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Alexandru Mazare, completandacest formular.

Formularul completat va fi remis redactiei Ziare.com iar, dupa o verificare prealabila, datele furnizate vor fi postate in pagina personala.

Informatii suplimentare despre completarea si administrarea paginii personale puteti solicita la adresa de e-mailpersonalitati@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Alexandru Mazare
Alexandru Mazare
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Alexandru Mazare, le puteti trimite la adresa de e-mail personalitati@ziare.com sau puteti completa acest formular.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook