Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

PNL face alianta cu Partidul Conservator (Video)

Miercuri, 05 Ianuarie 2011, ora 13:19
6854 citiri
PNL face alianta cu Partidul Conservator (Video)

Membrii Biroului Politic al Partidului National Liberal au decis, miercuri, in unanimitate, formarea unei aliante cu Partidul Conservator, urmand ca in curand noua structura politica sa fie inregistrata la tribunal.

Noua structura se va numi "Alianta de centru-dreapta PNL+PC", iar liderii celor doua partide se vor intalni in urmatoarea perioada pentru a stabili prioritati in colaborare si cu Partidul Social-Democrat, anunta Antena 3.

Liderii PSD, PNL si PC au anuntat miercuri ca au inceput demersurile pentru unificare Opozitiei si au vorbit de intentiile de a inregistra viitoarea alianta la tribunal. Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat miercuri ca isi doreste o alianta cu Partidul Conservator si ca discuta si varianta pentru crearea unei opozitii unite.

Intrebat daca PNL va semna o alianta cu PC, Antonescu a precizat: "Nu, nu vom semna astazi un protocol. Vom pune in discutie aceasta chestiune, conform statutului, daca Biroul Politic va accepta propunerea mea, vom convoca o Delegatie Permanenta pentru ziua de duminica sau luni si o Delegatie Permanenta este in masura sa ia o asemenea decizie politica".

Opozitia se pregateste de unificare: Liderii PSD, PNL si PC se intalnesc pentru discutii

Intentia a fost confirmata si de liderul PC, Daniel Constantin, care a spus si ca vrea ca alianta sa nu fie doar politica, ci sa fie inscrisa la tribunal.

"Avem o sedinta a Biroului Executiv Central si o sedinta a Biroului Politic, in care vom discuta situatia politica vom discuta situatia aliantelor posibile dintre partidele de Opozitie astfel incat sa dam senzatia ca suntem o alternativa fata de Guvernul actual, obiectivul este sa oferim certitudine si sa le dam speranta oamenilor. Speram sa facem o alianta la tribunal, ma refer aici la PSD-PC-PNL si vom analiza posibilitatea sa facem o alianta si cu Partidul National Liberal", a declarat Daniel Constantin.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#alianta PNL PC, #alianta centru dreapta, #alianta Antonescu PC , #PNL