Alibec ar putea ajunge la Udinese

Joi, 06 Ianuarie 2011, ora 17:02
1127 citiri
Alibec ar putea ajunge la Udinese

Atacantul roman al formatiei Inter Milano, Denis Alibec, ar putea evolua pentru Udinese, echipa clasata pe locul 9 in Serie A.

Tanarul jucator ar putea fi folosit ca moneda de schimb de "nerra-azzurri", pentru transferul atacantului chilian Alexis Sanchez.

Potrivit Sky Sports, oficialii lui Udinese au cerut 22 de milioane de euro in schimbul atacantului chilian sau o suma mai mica si imprumuturile fotbalistilor Denis Alibec, Cristiano Biraghi, Joel Chukwuma Obi si Nwankwo Obiora.

Sursa citata mentioneaza ca directorul general al milanezilor, Marco Branca, s-a intalnit cu omologul sau de la Udinese, Pietro Leonardi, pentru a stabili detaliile transferului.

Denis Alibec s-a transferat la Inter Milano in 2009, de la Farul Constanta, si a jucat in doua partide in Serie A.

Inter pregateste transferul anului

In alta ordine de idei, Inter Milano este interesata si de achizitionarea atacantului Carlos Tevez, de la Manchester City.

C.F.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Bucurie nebună la Inter Milano. Fotbaliștii au dansat pe manele românești VIDEO
Bucurie nebună la Inter Milano. Fotbaliștii au dansat pe manele românești VIDEO
Inter Milano a cucerit al 20-lea titlu de campioană a Italiei din istoria sa, după ce a reuşit să o învingă la limită, cu scorul de 2-1, pe marea sa rivală AC Milan, luni seara, în...
Inter e campioana Italiei după ce s-a impus în Derby della Madonnina
Inter e campioana Italiei după ce s-a impus în Derby della Madonnina
Echipa italiană Inter Milano a învins luni seara, în deplasare, scor 2-0, formaţia AC Milan, în Derby della Madonnina. Cu această victorie Inter a devenit, matematic, campioana Italiei....
#Denis Alibec, #Inter Milano, #Alibec transfer Udinese , #Inter Milano