Mama lui Denis Alibec, ultimele detalii despre transferul jucatorului la Steaua

Miercuri, 28 Septembrie 2016, ora 19:32
6233 citiri
Mama lui Denis Alibec, ultimele detalii despre transferul jucatorului la Steaua
Foto: Facebook/ Astra Giurgiu

Mama lui Denis Alibec a confirmat ca jucatorul s-a inteles cu Steaua pentru un transfer, dar a precizat ca atacantul va ajunge sub comanda lui Laurentiu Reghecampf la iarna.

"Da, Denis este la Steaua! Am vorbit cu domnul Becali, dar a fost o discutie privata si nu este corect si moral sa va dezvalui eu acum ce am vorbit acolo. Momentan, el este inca jucatorul Astrei, cel putin pana la iarna si nu este normal sa vorbim acum prea multe", a spus Emilia Stroe, potrivit Digi Sport.

Aceasta a vorbit si despre criticile care i s-au adus fiului sau, privitoare la modul in care se pregateste la antrenamente, dar si la greutatea pe care o are si la faptul ca fumeaza.

"Denis a fost inteles gresit. I s-a facut o imagine de puturos, de om care nu trage la antrenament, dar totul este fals. Adica se pregateste serios, merge mai devreme la antrenament, sta si dupa aceea, face recuperare, dar trebuie sa tineti cont ca el acum vine dupa o accidentare, joaca si cu infiltratii, plus ca este incercat si de o pubalgie. El a tras de el pana acum.

El este un jucator masiv, nu este suplu, si de aceea lumea si-a facut ideea ca Denis nu se pregateste foarte bine. Acum, Denis nu este la greutatea optima, trebuie sa fim sinceri, pentru ca nici antrenamentele nu le-a facut 100%, dar sunt foarte increzatoare ca pana la iarna va fi ok.

(...) De 7 ani, Denis nu a prea mai mancat ciocolata. Nici suc nu bea. Da, fumeaza, dar nu mult. Fumeaza cam 3-4 tigari pe zi", a mai spus mama jucatorului.

Transferul lui Denis Alibec la Steaua a fost anuntat miercuri dimineata. Ultimele negocieri ar fi avut loc in noaptea de marti spre miercuri intre oficialii celor doua cluburi, care s-ar fi inteles asupra sumei de transfer.

Gigi Becali a dezvaluit detaliile contractului, iar apoi l-a contrazis pe Denis Alibec, care spusese ca nu a semnat contractul.

Steaua va plati 1,5 milioane de euro pentru Alibec, o parte din bani urmand a fi platiti imediat, iar restul in iarna, atunci cand jucatorul va ajunge sub comanda lui Reghecampf.

Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidații PSD din București strâng din nou semnături. Firea: Este o situație nouă. Avem alte protocoale
Candidatul PSD pentru Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat, joi, 25 aprilie, că protocoalele semnate de PSD cu PNL pentru candidaturi comune la primăriile de sector şi la Primăria...
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
#mama Alibec transfer Steaua, #Denis Alibec transfer Steaua, #Alibec Steaua iarna , #stiri Alibec Denis