Trasculescu a cerut suspendarea contractului de munca de la RAR Vrancea

Luni, 21 Ianuarie 2013, ora 22:30
2045 citiri
Trasculescu a cerut suspendarea contractului de munca de la RAR Vrancea
Foto: Arhiva

Fostul deputat PDL Alin Trasculescu a solicitat luni conducerii Registrului Auto Roman (RAR) Bucuresti suspendarea contractului individual de munca pe o perioada de doi ani, conducerea reprezentantei din Vrancea urmand sa fie asigurata de un alt angajat.

"Domnul Trasculescu a solicitat, astazi, 21 ianuarie 2013, conducerii RAR Bucuresti, suspendarea contractului individual de munca, in conformitate cu prevederile art.54 din Codul Muncii (republicat), din motive personale, pe o perioada de 2 ani, incepand cu data de 22 ianuarie 2013.

Conducerea reprezentantei va fi asigurata de domnul Marin Costica, inginer in cadrul Reprezentantei RAR Vrancea", se precizeaza intr-un comunicat al Ministerului Transporturilor, remis Ziare.com.

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a cerut directorului RAR Bucuresti o informare exacta si completa pivind situatia postului de sef de agentie RAR Vrancea, care ar fi urmat sa fie ocupat de Trasculescu, se mai arata in comunicat.

Acesta a fost angajat in functia de sef de reprezentanta cu delegatie in cadrul Registrului Auto Roman, in anul 2004. In 2008, a fost ales deputat de Vrancea, iar ulterior a fost suspendat din functia de director al RAR, cu posibilitatea de a reveni in functie.

Trasculescu a facut o cerere pentru a reveni in functia de la RAR, care i-a fost aprobata, iar luni ar fi trebuit sa-si reia atributiile.

Alin Trasculescu este cercetat de procurorii DNA pentru trafic de influenta, instigare la fals in inscrisuri sub semnatura privata, instigare la spalare a banilor, cunoscand ca acestia provin din trafic de influenta, precum si pentru asociere in vederea savarsirii de infractiuni.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Alegeri 2024. Începe depunerea candidaturilor pentru alegerile locale din 9 iunie
Partidele politice, alianţele, organizaţiile cetăţenilor aparţinând minorităţilor naţionale şi candidaţii independenţi vor putea, începând de marţi până pe 30 aprilie, ora 23.59,...
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
Cei mai influenți zece europarlamentari români. Cu cât sunt plătiți și care dintre ei candidează din nou FOTO
După alegerile europarlamentare din 9 iunie, România va avea în continuare treizeci și trei de reprezentanți în plenul Parlamentului European (PE), dar nu toți se remarcă prin activitatea...
#Trasculescu suspendare RAR Vrancea, #Alin Trasculescu conducere RAR Vrancea , #mita