Ziare.com
Home > Personalitati > Alin Simota
Alin Simota
Miliardarul Alin Simota, bucuros ca nu a mai intrat in Top 300

Joi, 07 Octombrie 2010, ora 12:47

Miliardarul Alin Simota, bucuros ca nu a mai intrat in Top 300

Alin Simota / stiri Alin Simota

Miliardarul hunedorean Alin Simota rasufla usurat dupa ce anul acesta nu a mai fost nominalizat de revista Forbes Romania in Top 300 a celor mai bogati romani. "Ma bucur ca nu ma mai regasesc acolo. Dupa parerea mea este o mare prostie acel top, deoarece este facut neconform cu realitatea. Sunt oameni mult mai bogati care nu sunt bagati acolo. Mie mi-a adus numai deservicii. Primeam telefoane de la fel de fel de persoane care ma intrebau cum stau cu averea", spune Alin Simota. Cel putin in ultimii 4 ani, Alin Simota a ocupat mereu un loc in Top 300, mai in fata ori mai in spatele clasamentului, in functie de averea pe care a acumulat-o. Anul trecut, spre exemplu, celebra revista Forbes il nominaliza pe omul de afaceri pe locul 232, ca fiind cel mai bogat hunedorean cu o avere estimata la 25 de milioane de euro, cu toate ca i-ar fi scazut averea cu 75 de milioane de euro, din cauza afacerilor cu energie si imobiliare. ...

2 comentarii

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Alin Simota, completand acest formular.

Formularul completat va fi remis redactiei Ziare.com iar, dupa o verificare prealabila, datele furnizate vor fi postate in pagina personala.

Informatii suplimentare despre completarea si administrarea paginii personale puteti solicita la adresa de e-mail personalitati@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Alin Simota
Alin Simota
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Alin Simota, le puteti trimite la adresa de e-mail personalitati@ziare.com sau puteti completa acest formular.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook