Ovidiu Tender: Arestarea Alinei Bica m-a bucurat (Video)

Luni, 02 Februarie 2015, ora 12:01
5918 citiri
Ovidiu Tender: Arestarea Alinei Bica m-a bucurat (Video)
Foto: Digi 24

Omul de afaceri Ovidiu Tender a declarat luni, la plecarea de la sediul DNA din Capitala, ca arestarea fostei sefe a DIICOT Alina Bica l-a bucurat si a negat ca el i-ar fi cerut vreodata ajutor acesteia pentru a obtine o condamnare cu suspendare in dosarul Carom.

"Cu ce sa ma ajute? Ea mi-a cerut mie ajutorul. M-a ajutat ca sa ma aresteze", le-a raspuns ironic omul de afaceri jurnalistilor, adaugand: "M-a bucurat arestarea ei".

Dosarul Bica: Cum l-a ajutat pe omul de afaceri Ovidiu Tender

Tender a mai declarat ca a venit la DNA pentru a reclama faptul ca "un american" i-a furat un avion.

"Am venit in calitate de reclamant mi s-a furat un avion. Am venit sa recuperez banii. Vanzatorul, avand pilotii lui, l-a vandut sub pretextul ca il duce la reparatii", le-a mai spus Tender jurnalistilor.

Alina Bica a subordonat DIICOT intereselor lui Ovidiu Tender - referat DNA

Omul de afaceri a fost si vineri in centrul atentiei cand surse judiciare au declarat pentru Mediafax ca acesta, prin avocatul sau, ar fi facut un denunt referitor la o mita pe care i-ar fi dat-o fostei sefe a DIICOT, Alina Bica, printr-un intermediar.

Mita la care face referire Tender a fost data sub forma de actiuni, iar intermediarul s-ar fi adresat initial sotului fostei sefe DIICOT.

Alina Bica a fost audiata, joi, la sediul DNA, intr-un nou dosar disjuns din dosarul ANRP, fiind acuzata ca ar fi primit o cota-parte dintr-un teren in Snagov, apartinand primei sotii a lui Dorin Cocos, Olguta Chiriac, iar omul de afaceri, fiul sau Alin Cocos si Elena Udrea ar fi primit bani, in urma implicarii in despagubirea lui Gheorghe Stelian pentru terenul supraevaluat.

Ulterior, joi noaptea, fostul consilier al Alinei Bica din timpul mandatului de la DIICOT, Florentin Mihailescu, a fost retinut de DNA, pentru a da declaratii intr-o cauza disjunsa din dosarul retrocedarii ilegale a unui teren din Bucuresti, dupa ce a dat declaratii in legatura cu ajutorul oferit omului de afaceri Ovidiu Tender in dosarul Carom.

A.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Drulă critică eșecul coaliției PSD-PNL: „Nu e inevitabil să fim conduși de neterminați și șpăgari. Economia României gâfâie”
Drulă critică eșecul coaliției PSD-PNL: „Nu e inevitabil să fim conduși de neterminați și șpăgari. Economia României gâfâie”
Deputatul Cătălin Drulă, preşedintele USR acuză liderii coaliţiei PSD-PNL că au blocat Guvernul României timp de 16 ore, timp în care au făcut negocieri politice fără niciun rezultat...
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
După decizia luată în coaliția PSD-PNL de a retrage sprijinul pentru candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la primăria Capitalei, Marcel Ciolacu o prezintă pe Gabriela Firea ca cea mai bună...
#Ovidiu Tender DNA Alina Bica, #Tender denunt avion furat DNA , #DNA