Alina Gorghiu spune ca nu e tarziu ca Dacian Ciolos sa intoarca serviciile PNL

Joi, 05 Octombrie 2017, ora 12:49
3282 citiri
Alina Gorghiu spune ca nu e tarziu ca Dacian Ciolos sa intoarca serviciile PNL
Foto: Facebook/Alina Gorghiu

Senatorul de Timis Alina Gorghiu a declarat, joi, ca PNL a fost "cel mai loial partener" pentru Dacian Ciolos, atunci cand acesta a ocupat postul de premier si ca nu este tarziu ca fostul sef al Executivului sa devina un om politic implicat si sa intoarca serviciile acestui partid.

Alina Gorghiu a declarat, intr-o conferinta de presa care a avut loc la Timisoara, la sediul PNL, ca are un gust amar cand trebuie sa vorbeasca despre Dacian Ciolos.

"Am un gust amar cand vine vorba despre Dacian Ciolos. Partidul pe care l-am condus a fost, cred, cel mai loial partener al lui. PNL a fost singurul partid care l-a sustinut in actul de guvernare pe care l-a facut pret de un an si cred ca daca nu ar fi fost PNL in spatele domniei sale in momentele cheie, Dacian Ciolos nu ar fi performat deloc.

I-ar fi fost imposibil sa performeze cu un PSD pe care, din pacate, il descopera astazi ca raul absolut, abia astazi, la aproape un an de la alegeri. Poate a crezut prea mult in vorbele PSD inainte de alegeri. L-am avertizat si public ca el crede in povesti vanatoresti", a declarat Alina Gorghiu.

Senatorul de Timis a facut apel la coagularea dreptei in Romania, spunand ca este "obligatoriu" ca acest lucru sa se intample.

"Este obligatorie coagularea dreptei in Romania, a tuturor fortelor care sunt pro reforma, impotriva PSD si nu e tarziu ca Dacian Ciolos sa devina un om politic implicat si, de ce sa nu?, sa intoarca serviciile PNL, pe care acest partid i le-a facut in actul de guvernare.

Nu neaparat PNL, ci mai degraba dreptei din Romania", a mai afirmat Alina Gorghiu.

Totodata, Gorghiu a spus ca, personal, crede ca Dacian Ciolos "poate sa faca mult mai mult decat da public in acest moment".

Fostul premier Dacian Ciolos a scris, miercuri, pe Facebook, ca anul trecut, cand a spus ca nu va candida, nu a crezut ca, dupa alegeri democratice, va trai din nou momentul in care cei care au castigat se vor comporta "ca vataful pe mosie", dar ca, totusi, indrazneste sa creada ca "romanii nu-si vor lasa demnitatea facuta pulberi pentru o marire de salariu promisa, dar care nici macar nu e reala".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Gorghiu Ciolos servicii PNL, #Gorghiu Ciolos PNL, #Gorghiu Ciolos PSD , #PNL