Gorghiu acuza: Ponta, Dragnea si Tariceanu vor sa-l suspende in toamna pe Klaus Iohannis (Video)

Marti, 24 Mai 2016, ora 21:14
10186 citiri
Gorghiu acuza: Ponta, Dragnea si Tariceanu vor sa-l suspende in toamna pe Klaus Iohannis (Video)
Foto: Facebook/Alina Gorghiu

Acuzatii grave ale sefei PNL: Alina Gorghiu sustine ca Liviu Dragnea, Victor Ponta si Calin Popescu Tariceanu pregatesc debarcarea presedintelui Klaus Iohannis.

Mai precis, Gorghiu sustine ca Iohannis este in mare pericol pentru ca cei trei pregatesc suspendarea presedintelui si vor sa transforme Romania intr-o Hexi Pharma.

"In Romania anului 2016, ticalosia are un nume: Dragnea, Ponta, Tariceanu - imi pare rau sa spun acest nume la aniversarea PNL. Acesti trei oameni incearca sa genereze cea mai acuta, puternica criza prin care poate trece Romania. De la o demitere a Guvernului, mentinerea lui Tariceanu in functia de presedinte al Senatului, o eventuala suspendare a presedintelui Romaniei fac parte din planurile PSD pe care ar dori sa le puna in practica chiar inainte de alegerile parlamentare.

Cei trei iau in calcul toate variantele ca sa poata prelua puterea, iar Romania va deveni un Hexi Pharma la nivel national, iar lupta anticoruptie se va dilua, pas cu pas, cu ei in fruntea Romaniei. (...) Miza PNL este sa opreasca acest lucru. (...) Aceasta este miza alegerilor din 2016", a declarat Alina Gorghiu la aniversarea a 141 de ani de la infiintarea PNL, la Hanul Gabroveni.

Aceasta a mai acuzat ca PSD doreste sa puna aceste planuri in practica inainte de alegerile parlamentare.

"In Romania anului 2016, ticalosia are un nume: Dragnea, Ponta, Tariceanu - imi pare rau sa spun acest nume la aniversarea PNL. Acesti trei oameni incearca sa genereze cea mai acuta, puternica criza prin care poate trece Romania. De la o demitere a Guvernului, mentinerea lui Tariceanu in functia de presedinte al Senatului, o eventuala suspendare a presedintelui Romaniei fac parte din planurile PSD pe care ar dori sa le puna in practica chiar inainte de alegerile parlamentare. Cei trei iau in calcul toate variantele ca sa poata prelua puterea, iar Romania va deveni un Hexi Pharma la nivel national, iar lupta anticoruptie se va dilua, pas cu pas, cu ei in fruntea Romaniei. (...) Miza PNL este sa opreasca acest lucru. (...) Aceasta este miza alegerilor din 2016", a declarat Gorghiu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Verdictul lui Ciolacu în privința medicului Cîrstoiu: ”Nu poate merge înainte ca fiind candidat al coaliției”
Premierul Marcel Ciolacu a delcarat, vineri, că până când doctorul Cîrstoiu nu va explica toate aspectele apărute în spaţiul public, dânsul nu poate merge înainte ca fiind candidat al...
#Gorghiu Tariceanu urmarit penal, #reactii Tariceanu urmarit penal , #PNL