PSD sector 5 o acuza pe Alina Gorghiu de plagiat

Miercuri, 05 August 2015, ora 15:45
2721 citiri
PSD sector 5 o acuza pe Alina Gorghiu de plagiat
Foto: Ziare.com

Organizatia PSD sector 5 o acuza pe Alina Gorghiu, copresedintele PNL, ca plagiaza strategia de comunicare a social-democratilor si foloseste sloganurile de campanie ale candidatului PSD la Primaria sectorului 5.

"Constatam cu surprindere ca marti, 4 august, in jurul orelor 18.00, doamna Gorghiu si-a adus aminte ca a fost trimisa in Parlamentul Romaniei de cetatenii sectorului 5 si, lipsita fiind de originalitate, asa cum o cunoastem, s-a gandit sa plagieze strategia de comunicare a organizatiei PSD sector 5, organizatie infiintata in urma cu aproximativ 6 luni de zile.

Astfel, pe pagina oficiala de Facebook a domniei sale, doamna Gorghiu foloseste fara niciun fel de jena sloganurile de campanie ale candidatului PSD la Primaria sectorului 5. Se pare ca 'bunul simt', sintagma folosita de foarte multe ori de PNL, este doar o simpla lozinca de care doamna Gorghiu uzeaza ocazional pentru a-si induce in eroare electoratul", se arata intr-un comunicat al PSD sector 5.

Pentru exemplificare, PSD sector 5 a atasat imaginea unui panou in care apare presedintele organizatiei Cristian Rizea si sloganurile "Un nou inceput", "Vino alaturi de noi ca sa facem o reala schimbare in sectorul 5".

Marti, Alina Gorghiu a scris pe pagina sa de Facebook: "Am fost aleasa deputat intr-un colegiu din sectorul 5 si cunosc foarte bine problemele de acolo. Este un sector care are mare nevoie de un nou inceput, de un stil diferit de a face administratie: fara pomeni electorale dar cu viziune si cu buna credinta".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
Conform datelor anunțate la 17 aprilie de INS, pentru februarie 2024, cifra de afaceri din industrie (piaţa internă şi piaţa externă), a crescut față de luna ianuarie cu 11,7%, și cu 8,2%...
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Partidul Mişcarea Populară (PMP) a anunţat că, în cursul zilei de miercuri, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursurile formulate de Cristian Diaconescu şi, prin urmare, ”a fost validat...
#Alina Gorghiu acuzata plagiat, #PSD sector 5 Gorghiu , #PNL